Stappenbelt Specialized Concept Store

9.2 op basis van 2764 beoordelingen

Privéclinic voor jou en jouw vrienden CADEAU

Koop nu een actiemodel exclusief bij Stappenbelt en ontvang 1 van de 10 privéclinics cadeau voor jou en vier vrienden! Een renner van Stappenbelt Specialized Racing staat klaar om jullie de kneepjes van het vak te leren.  Wees er snel bij want de actie is geldig tot 1 oktober.

Specialized EPIC

Koop een van de onderstaande Specialized Epic actiemodellen bij Stappenbelt en ontvang 1 van de 10 exclusieve privéclinics cadeau voor jou en vier vrienden. 

Naast de modellen hierboven hebben we ook een aantal actiemodellen op voorraad. Snel fietsen én een gratis privéclinic? Check dan snel onze voorraadmodellen!
Bij een frameset alleen i.c.m. volledige afmontage bij Stappenbelt
Actie geldig tot 1 oktober 2024

Hoe ziet een priveclinic eruit?

De clinic begint bij onze winkel in Apeldoorn, waar jullie je klaarmaken voor een rit over de prachtige Veluwe. Samen met de groep fietsen jullie door het adembenemende landschap in de frisse buitenlucht, om je helemaal in de stemming brengen.
 
Eenmaal in het bos begint het echte werk. Maak je klaar voor uitdagende klimmetjes die je benen op de proef zullen stellen, en snelle afdalingen die je hart sneller doen kloppen. Onder begeleiding van de ervaren rijders van het Stappenbelt Specialized Racing team krijg je onderweg waardevolle tips en technieken aangereikt om je fietsprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Je leert hoe je in bochten je snelheid optimaal beheerst, hoe je soepel en veilig over obstakels kunt rijden, en hoe je met een betere balans en houding nog meer uit je rit kunt halen. 

Stappenbelt Specialized Racing

Het Stappenbelt Specialized Racing Team is een toonaangevend mountainbiketeam dat zich richt op het uitvoeren van wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Het team bestaat uit een mix van ervaren en talentvolle mountainbikers, die worden ondersteund door een professionele staf van trainers, mecaniciens en andere experts.

Het doel van het team is om de sport van mountainbiken te promoten en de beste resultaten te behalen op nationale en internationale wedstrijden. Door hun jarenlange ervaring en passie voor mountainbiken, weet het Stappenbelt Specialized Racing Team als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste fiets en uitrusting te hebben. Het team heeft daarom een nauwe samenwerking met Specialized Brand Store Stappenbelt.

Het Stappenbelt Specialized Racing Team is een voorbeeld voor elke sportieve fietser en laat zien dat met passie en toewijding alles mogelijk is.