Stappenbelt Specialized Concept Store

9.2 op basis van 2733 beoordelingen

Over Stappenbelt

Historie Stappenbelt

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat Gert en Roelien Stappenbelt vanuit het Sallandse in Apeldoorn neerstreken om er aan het Kanaal Noord een speciaalzaak in sportfietsen te beginnen. Terwijl vrienden en kennissen hun hart vasthielden bij zoveel jeugdige overmoed (zelf noemden ze het vertrouwen), geloofden de Stappenbeltjes heilig in hun concept. Als fanatieke fietsers wisten Gert en Roelien maar al te goed welke hoge eisen er door serieuze sportfietsers gesteld worden en dus ook dat het hoog tijd werd voor een goede speciaalzaak.                          

De keuze om Specialized Concept Store te worden is er een die vooral met het hart is gemaakt. Al sinds het begin van het mountainbiken in Nederland heeft Gert een zwak voor het merk. In 1988 maakte hij deel uit van het Specialized team en in 1994, bij het openen van de winkel, droomde hij al van een S-Works hoek, met een loungebank, espressoapparaat en uiteraard de beste fietsen ter wereld.
Nu wordt deze droom eindelijk werkelijkheid. 

Specialized Concept Store

Bij onze Specialized Brand Store vind je een uitgebreid assortiment aan Specialized fietsen, accessoires, kleding en schoenen. Maar we bieden meer dan alleen producten: we zijn er voor jou als gepassioneerde fietser en delen graag onze kennis en ervaringen met jou.

Onze winkel is opgericht door fietsliefhebbers die weten wat serieuze sportfietsers verlangen van hun fietsen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een Specialized Brand Store te worden. Hierdoor hebben wij diepgaande kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen het merk en kunnen we jou als klant uitgebreid adviseren over de beste producten en de juiste maatvoering.

Daarnaast bieden wij Retul Fit dynamische metingen om voor elke fietser de optimale zit te vinden en een uitstekende garantieafhandeling. Onze passie voor fietsen delen we graag met jou en we staan altijd voor je klaar om jouw fietsplezier te vergroten. Kom gerust eens langs in onze Specialized Concept Store en laat je inspireren!

Nieuwenhuijse Groep

Sinds 2021 zijn wij onderdeel van de Nieuwenhuijse Groep. Naast Stappenbelt behoren Volvo Nieuwenhuijse en MAX’S Mobility tot de familie.

Dankzij de focus op menselijke waarden onderscheidt de Nieuwenhuijse familie zich in de mobiliteitssector. Zorg voor jezelf en voor anderen: het veiligheidsconcept is niet alleen toegespitst op de passagiers in de eigen auto, maar eveneens op passagiers in andere auto’s, en op voetgangers. Milieubescherming gaat verder dan wetgeving – en rekening houden met klanten is een devies dat het hele bedrijf inspireert.

 

Stappenbelt Racing Team

Het Stappenbelt Racing Team is een toonaangevend mountainbiketeam dat zich richt op het uitvoeren van wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Het team bestaat uit een mix van ervaren en talentvolle mountainbikers, die worden ondersteund door een professionele staf van trainers, mecaniciens en andere experts.

Het doel van het team is om de sport van mountainbiken te promoten en de beste resultaten te behalen op nationale en internationale wedstrijden. Door hun jarenlange ervaring en passie voor mountainbiken, weet het Stappenbelt Racing Team als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste fiets en uitrusting te hebben. Het team heeft daarom een nauwe samenwerking met Specialized Concept Store Stappenbelt.

Het Stappenbelt Racing Team is een voorbeeld voor elke sportieve fietser en laat zien dat met passie en toewijding alles mogelijk is.