Stappenbelt Specialized Concept Store

9.2 op basis van 2714 beoordelingen

SPECIALIZED

Kom alles te weten over het merk Specialized en ontdek de fietsen, uitrusting en kleding.

Specialized in het kort

Bij Specialized is fietsen de drijvende kracht achter alles wat ze doen. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1974 hebben ze zich altijd gericht op de behoeften van fietsers. Toen er nog geen hoogwaardige fietsbanden op de markt waren, hebben ze hun eigen banden ontwikkeld. Toen mensen op zoek waren naar mountainbikes om door de modder te rijden, hebben ze de allereerste productie-mountainbike ontworpen. En toen wielrenners nog sneller wilden gaan, investeerden ze in carbon en bouwden ze hun eigen windtunnel om de grenzen van de prestaties op te zoeken.

Maar Specialized gaat verder dan alleen het ontwikkelen van geweldige fietsen. Ze willen de kracht van het fietsen delen met anderen en daarom hebben ze de Specialized Foundation opgericht. Deze organisatie helpt kinderen die moeite hebben om zich te concentreren op school door hen te laten fietsen. Met de Foundation willen ze het potentieel van fietsen als middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling benutten.

Kortom, Specialized is een bedrijf dat producten ontwikkelt voor fietsers, door fietsers. Hun liefde voor de sport en de gemeenschap heeft hen ertoe gebracht om innovatieve producten te blijven creëren en hun invloed uit te breiden om anderen te helpen de voordelen van het fietsen te ervaren.

Waar ben je naar op zoek?

Specialized en duurzaamheid

Naast hun toewijding aan het ontwikkelen van geweldige fietsen en het delen van de kracht van het fietsen met anderen, is Specialized ook toegewijd aan duurzaamheid en het verminderen van hun impact op het milieu.

Als onderdeel van hun inspanningen om duurzamer te worden, werkt Specialized aan het verminderen van hun gebruik van plastic. Ze hebben bijvoorbeeld de verpakkingen van hun producten aangepast om minder afval te genereren en zijn overgestapt op het gebruik van duurzamere materialen zoals karton en papier.

Maar het gaat niet alleen om verpakkingen. Specialized is ook bezig met het verminderen van hun koolstofvoetafdruk door het gebruik van hernieuwbare energie te stimuleren en te werken aan de efficiëntie van hun productieprocessen. Ze hebben zich ook aangesloten bij het UN Global Compact, een initiatief dat bedrijven oproept om verantwoordelijk en duurzaam te handelen.

Door hun inzet voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid tonen ze aan dat ze zich niet alleen inzetten voor de sport van het fietsen, maar ook voor de gezondheid en het welzijn van onze planeet en gemeenschappen.

Ontdek de Specialized fietsen