Stappenbelt Specialized Concept Store

9.2 op basis van 2733 beoordelingen

Groot nieuws: Nieuwenhuijse en Stappenbelt slaan handen ineen

Met de overname gaat Stappenbelt deel uitmaken van de Nieuwenhuijse groep. Het belooft een mooie samenwerking te worden tussen Gert en Roelien – sinds 1992 eigenaren van Stappenbelt – en Frank Moormann en Jelle Nijman. Zowel Nieuwenhuijse als Stappenbelt zien het als een samenwerking die elkaar versterkt. Peter Nieuwenhuijse licht toe: “Een jarenlange en uitstekende klantrelatie heeft uiteindelijk tot dit moment geleid, dat is een prachtig resultaat.” Nijman vult aan: “We kennen elkaar vanuit eerdere events. Met deze stap slaan wij de handen ineen en vergroten wij als Nieuwenhuijse ons aanbod in duurzame mobiliteit en profiteren we van elkaars kennis en kunde.”

Gert Stappenbelt is blij met deze volgende stap in de ontwikkeling van Stappenbelt: “We zijn trots dat Nieuwenhuijse heeft herkend welke stappen we de afgelopen jaren hebben gezet in samenwerking met Specialized. We zien echter nog veel meer mogelijkheden in verdere professionalisering en dienstverlening; mogelijkheden die we met de kennis en ervaring van Nieuwenhuijse beter kunnen benutten.”

Begrip in de regio

“Stappenbelt is al ruim 25 jaar een begrip in de regio en dat willen wij graag zo houden. De vertrouwde gezichten, zoals Gert en Roelien, blijven dan ook in de zaak om de klanten dezelfde deskundigheid en service te verlenen. Daarnaast hechten wij aan de familiaire waarden, maar nemen het bedrijf wel mee in onze groeistrategie, die wij sinds een aantal jaren zijn gestart. Al met al een mooie toekomst voor het bedrijf en haar klanten.”, aldus Moormann.

Krachtig vervoersmiddel

Stappenbelt is één van de negen Specialized Brand Stores in de Benelux, waar innovatie en duurzaamheid centraal staan. Gert vertelt: “De fiets is een krachtig vervoermiddel tegen klimaatverandering en de innovatieve e-bikes passen perfect naast de elektrificatie van het Nieuwenhuijse wagenpark. Voorheen wist vooral de sportieve fietser ons te vinden, maar door het fantastische aanbod aan Specialized Turbo e-bikes, groeit dit segment de laatste jaren sterk. De elektrische fiets stimuleert mensen om de korte ritten in de drukke stad comfortabel te kunnen volbrengen.”

Deel dit artikel op social media