Stappenbelt Specialized Concept Store

9.2 op basis van 2736 beoordelingen

Ontdek & Testdagen: Tarmac SL8

Ontdek de snelheid van de nieuwste Specialized Tarmac SL8 op jouw eigen favoriete routes. Tijdens de Stappenbelt Ontdek & Testdagen in juli en augustus kun je vrijblijvend de Specialized Tarmac SL8 uitgebreid testen. 

Tarmac SL8 Expert

Niets verslaat de Specialized Tarmac SL8 in snelheid, dankzij een combinatie van aerodynamica, lichtgewicht en rijkwaliteit die voorheen als onmogelijk werd beschouwd. Na acht generaties en meer dan twintig jaar ontwikkeling is dit niet alleen de snelste Tarmac ooit, maar ’s werelds snelste racefiets. Ben jij er klaar voor?

We hebben de Tarmac SL8 Expert testfiets in de maat 54, 56 en 58 beschikbaar, wanneer kom jij de fiets testen?

Hoe werkt het?

Tijdens de Stappenbelt Ontdek & Testdagen in juli en augustus kun je vrijblijvend uitgebreid de Specialized Tarmac SL8 testen. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk?

1. VRAAG EEN PROEFRIT AAN
Meld je aan voor de Ontdek & testdagen via onze website of neem telefonisch contact op met onze winkel om de Specialized Tarmac SL8 te reserveren. We hebben de testfiets beschikbaar in maat 54, 56 en 58.

2. TARMAC SL8 OPHALEN
Nadat je je hebt aangemeld, haal je de Tarmac SL8 Expert op bij onze winkel. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat de fiets perfect is afgesteld op jouw lengte en rijstijl. We nemen de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Vergeet niet om je eigen pedalen en legitimatie mee te nmen.

3. ONTDEK EN TEST DE FIETS
Geniet van een hele dag met de fiets. Na het ophalen, kun je de fiets in je eigen tempo uitproberen op je favoriete routes. Ervaar zelf hoe de fiets presteert en voelt op verschillende ondergronden en in diverse situaties. Je levert de fiets de volgende ochtend weer in bij onze winkel.

4. ADVIES EN AANSCHAFMOGELIJKHEDEN
Na de testrit ontvang je persoonlijk advies van onze medewerkers. Bespreek jouw ervaringen en ontvang een passend voorstel voor de aankoop. Heb je een fiets om in te ruilen? Geen probleem, we doen je graag een voorstel.

Vraag TESTFIETS aan

Natuurlijk begrijpen we dat je graag een proefrit wilt maken op de Specialized Tarmac SL8 Expert. Vul het onderstaande formulier in en geef aan wanneer het jou schikt. Samen plannen we dan een datum die aansluit bij jouw agenda en de beschikbaarheid van de fiets. Voor een testrit vragen we € 25, maar dit bedrag wordt in mindering gebracht als je besluit de fiets te kopen.