Stappenbelt Specialized Concept Store

9.2 op basis van 2683 beoordelingen

Werkplaats

Fietsonderhoud en reparatie van het hoogste kaliber

Onze werkplaats

Ongeacht hoe goed je zorgt voor je sportfiets, kan er altijd iets onverwachts gebeuren waardoor deze reparatie of onderhoud nodig heeft. Voor professionele en gespecialiseerde fietsreparatie in Apeldoorn kun je terecht bij Stappenbelt. Wij beschikken over alle vereiste kennis en ervaring om sportfietsen te repareren, zodat je snel weer van je fiets kunt genieten. 

Of je nu je sportfiets al lang hebt en hem wilt laten onderhouden, of als je fiets schade heeft opgelopen tijdens het fietsen en een grondige check nodig heeft, kom dan langs voor professioneel fietsonderhoud. Ook als je fiets een defect heeft of beschadigd is, kunnen we deze probleemloos repareren. Ons ervaren en goed opgeleide personeel zorgt voor een zorgvuldige werkwijze, hoge kwaliteit en uitstekende service.

Waarom onderhoud?

Regelmatig onderhoud van jouw Specialized fiets is essentieel om de levensduur te verlengen en optimaal te blijven presteren. Bij Stappenbelt zorgen we voor jouw Specialized fiets met onze uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten. Goed onderhoud verhoogt de veiligheid en helpt kleine problemen te identificeren voordat ze groter worden. Ook behoudt je de garantie op jouw fiets door onderhoud bij ons uit te laten voeren. Kies voor Stappenbelt in Apeldoorn voor een veilige en betrouwbare fietservaring.

E-bike onderhoud

Bij Stappenbelt begrijpen we dat jouw Specialized Turbo E-bike een belangrijk en waardevol bezit is. Daarom bieden wij hoogwaardige onderhouds- en reparatiediensten voor jouw E-bike. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhoud van elektrische fietsen en beschikken over de nieuwste kennis en technieken om jouw Turbo E-bike in topconditie te houden. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige servicebeurt, wij zorgen ervoor dat jouw E-bike veilig, betrouwbaar en klaar is voor elk avontuur op de weg of het parcours. Kies voor Stappenbelt in Apeldoorn voor zorgeloos rijplezier op jouw Turbo E-bike.

Shimano service center


Of je nu je fiets gebruikt voor sport, woon-werkverkeer of voor recreatie, betrouwbare fietsservice is essentieel om ervoor te zorgen dat je optimaal van jouw fiets kunt blijven genieten. Regulier onderhoud door professionals garandeert een langer leven van jouw fiets en een verhoogd rijplezier. En voorkomt ook onverwachte en vermijdbare kosten.

Waarom een Shimano Service Center?
Bij een Shimano Service Center mag je excellente service verwachten van de mensen die jouw fiets het beste kennen. Je hoeft je hier geen zorgen te maken over kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en veiligheid. We doen er alles aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om goed voor je fiets te zorgen. Je kunt ons alles vragen. Wij helpen je graag en geven graag advies. We tonen ook graag onze expertise in wat wij voor je doen – telkens weer.

Wij leveren uitstekende fiets service:
• Uitgevoerd door Shimano getraind en gecertificeerd personeel
• Gebruik van originele onderdelen
• Toepassen van de laatste Shimano technologieën