Stappenbelt Specialized Concept Store

9.2 op basis van 2764 beoordelingen

Specialized S-Works Epic World-Cup LTD – Forward 50

Ter ere van ons 50-jarig jubileum vieren we de volgende 50 jaar van innovatie met de S-Works Epic World Cup Forward 50 LTD. Met meerdere World Cup-overwinningen in zijn debuutseizoen heeft de Epic World Cup zich direct gevestigd als de snelste fiets ter wereld voor vlakke parcoursen.

14.000,00

Omschrijving

De Forward 50 LTD heeft een verbluffend ontwerp in goud en roze ter ere van ons 50-jarig jubileum en als eerbetoon aan ons legendarische Team Stumpjumper. Deze fietsen zijn uitgerust met topcomponenten: de Specialized/RockShox SIDLuxe WCID achterschokdemper, RockShox SID SL Ultimate 3P vork, Roval Control SL Team wielset, geïntegreerd cockpit en zadelpen, S-Works Power met Mirror zadel en CeramicSpeed DUB trapas—voor ongeëvenaarde snelheid en prestaties. Zet je hardtail aan de kant. De Epic World Cup is ontworpen om te winnen met revolutionair schokontwerp, geavanceerde chassis-engineering en uitzonderlijke rijeigenschappen. Het is de snelste XC-racefiets voor gladde tot matig technische parcoursen, die de responsiviteit van een hardtail combineert met de controle van volledige vering. Met een framegewicht van slechts 1.765 gram biedt de Epic World Cup snellere acceleratie, efficiënter klimmen en wendbaar stuurgedrag. Met de SRAM XX SL transmissie en de lichtste productie XC-wielen is deze fiets klaar voor de eisen van moderne World Cup-races.

Kenmerken

Extra informatie

Frame

Uni

Status

Nieuw

Merk

Specialized

Model

Epic

Maat

M, L

Modeljaar

2024

Kleur fabrikant

LTD F50

EAN

0196625040870, 0196625041020

Artikelnummer fabrikant

93125-0403, 93125-0404

Mogelijk ook interessant voor jou

Stappenbelt

Stappenbelt is de fietswinkel in de omgeving van Apeldoorn. Onze winkel is opgericht door fietsliefhebbers die weten wat serieuze sportfietsers verlangen van hun fietsen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een Specialized Concept Store te worden. Hierdoor hebben wij diepgaande kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen het merk en kunnen we jou als klant uitgebreid adviseren over de beste producten en de juiste maatvoering.

Gratis Privéclinic