Stappenbelt Specialized Concept Store

9.2 op basis van 2693 beoordelingen

FIETSEN

Van mountainbike tot e-bike bij ons vind je alle fietsen van Specialized

Specialized fietsen

Specialized is een toonaangevende fabrikant van fietsen en fietsaccessoires en is opgericht door en voor fietsers. Specialized biedt een breed assortiment fietsen, van racefietsen tot mountainbikes, en heeft voor elk avontuur de perfecte fiets.

Of je nu snelheid en wendbaarheid wilt voor een zware race, comfort en stabiliteit voor lange afstanden, of de vrijheid wilt hebben om over onverharde wegen te rijden, Specialized heeft de perfecte fiets voor jou.

Specialized fietsen worden gebouwd met passie en expertise door echte fietsers, zodat jij kunt genieten van de ultieme rijervaring. Of je nu een professionele atleet bent of een enthousiaste recreatieve rijder, je kunt erop vertrouwen dat jouw Specialized fiets is ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de hoogste normen.

Specialized

Bij Specialized is fietsen de drijvende kracht achter alles wat ze doen. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1974 hebben ze zich altijd gericht op de behoeften van fietsers. Toen er nog geen hoogwaardige fietsbanden op de markt waren, hebben ze hun eigen banden ontwikkeld. Toen mensen op zoek waren naar mountainbikes om door de modder te rijden, hebben ze de allereerste productie-mountainbike ontworpen. En toen wielrenners nog sneller wilden gaan, investeerden ze in carbon en bouwden ze hun eigen windtunnel om de grenzen van de prestaties op te zoeken.

Populaire Specialized fietsen

Lease plan

Lees alles over het leasen van een fiets

Lease plan

Lees alles over het leasen van een fiets